IGRAČENOVICEO NASPOGOSTA VPRAŠANJAKONTAKT

Banner Moon / Luna Zaspanka

Cena:
20
Koda:
KHC-40MB087
Opis:

Iščeš popolno dekoracijo za prihajajočo priložnost? Predstavljamo vam Luno Zaspanko, očarljivo obešanko za otroško sobo, ki bo pričarala pravljično vzdušje že pred prihodom tvoje punčke. Le zakaj je ne bi skvačkali že za Baby shower, če ga načrtujete!

Banner Moon / Luna Zaspanka je del čudovite kolekcije "Dobrodošla deklica," ki vsebuje še punčkino girlando, Dudo Luno, Ropotuljico Miško in Ninico Miško.

Obešanko Luna Zaspanka lahko ustvariš sam s tehniko kvačkanja. Komplet vsebuje bombažni material, iz katerega oblikuješ unikatno stensko dekoracijo za otroško sobo. Potrebuješ le kvačko velikosti 2.5 in spretnost pri kvačkanju v vrstah.

Ne glede na to, ali jo izdeluješ zase ali kot darilo, Luna Zaspanka prinaša čaroben dotik dojenčkove sobe ali prijeten ambient za otroka. Njen čar se skriva v preprostih korakih: gladka petlja, verižna petlja, malo šivanja in spretnost pri izdelavi cofa z resicami.

V paketu je pripravljeno:

  • 25 g bele bombažne preje
  • 25 g roza bombažne preje
  • 1 m sive bombažne preje
  • 1 bambusova palica

Za izdelavo potrebuješ kvačko št. 2.5.

Če želiš, lahko naročiš tudi set Kvačka. V njem najdeš poleg kvačke še vse drobne pripomočke, ki ti bodo pomagali, da se ustvarjanja kar takoj lotiš in v njem neznansko uživaš!

priloga: slovenska navodila za izdelavo

Luna Zaspanka je del kolekcije (seta) Dobrodošla deklica, ki vsebuje še Punčkino girlando, Dudo Luno, Ropotuljico Miško in Ninico Miško. Naročiš jo posamično ali v setu 5-ih izdelkov.

ŽELIM NAROČITI
Živjo!
crossmenu-circle