PONUDBANOVICEO NASPOGOSTA VPRAŠANJASTIK

Bunting Girl / Punčkina girlanda

Cena:
14
Koda:
KHC-40MB085
Opis:

Ta pravljično lepa girlanda bo v svojih nežnih barvah krasila njen kotiček, ko bo punčka že z nami. Morda pa jo skvačkaš za Baby shower, če ga kdo pripravlja?                                                                

Bunting Girl / Punčkina girlanda je komplet za ročno delo – tehniko kvačkanja. V paketu je bombažni material lepih pastelnih barv, iz katerega boš kvačkal unikaten izdelek – okrasno girlando za steno otroške sobe. Girlanda bo  sestavljena iz 12 zastavic, ki se kvačkajo plosko. Nanizane bodo na kvačkano verižico, med njimi bodo okrasni cofi z resicami. Dolga bo 270 cm. 

Če za uspavanko zraven obesiš še nežno zastavico Luna Zaspanka, se bo otrok v umirjenem okolju zazibal v najlepše sanje.

Paket naroči zase in z malo spretnosti bo pod tvojo kvačko nastal čudovit okras dojenčkove sobe - lahko pa z njim domiselno obdariš koga, ki bi rad izdelal dobrodošlico za dojenčka. V vsak  otroški kotiček bo pričarala nežno in prijetno vzdušje, zato je lahko lepo darilo tudi za praznovanje otroškega rojstnega dneva.

Gosta petlja, verižna petlja, malo šivanja, nekaj spretnosti pri izdelavi cofa z resicami – in že bo girlanda krasila otroški kotiček! 

V paketu je pripravljeno:

  • 25 g bele bombažne preje
  • 25 g roza bombažne preje                                          
  • 25 g sive bombažne preje 
  • 14 lesenih kroglic

priloga: slovenska navodila za izdelavo

Za izdelavo potrebuješ kvačko št. 2.5.

Če želiš, lahko naročiš tudi set Kvačka. V njem najdeš poleg kvačke še vse drobne pripomočke, ki ti bodo pomagali, da se ustvarjanja kar takoj lotiš in v njem neznansko uživaš!

Punčkina girlanda je del kolekcije (seta) Dobrodošla deklica, ki vsebuje še Luno Zaspanko, Dudo Luno, Ropotuljico Miško in Ninico Miško. Naročiš jo posamično ali v setu 5-ih izdelkov.

Proizvajalec: Hardicraft

ŽELIM NAROČITI
Živjo!
crossmenu-circle