PONUDBANOVICEO NASPOGOSTA VPRAŠANJASTIK

Banner Star / Zvezdica Sanjavka

Cena:
20
Koda:
KHC-40MB088
Opis:

Zvezdica Sanjavka bo krasila njen kotiček, ko bo fantek že z nami. Morda pa jo skvačkaš kar za Baby shower, če ga kdo pripravlja?                                                                 

Banner Star / Zvezdica Sanjavka  je komplet za ročno delo – tehniko kvačkanja. V paketu je pastelno obarvan bombažni material visoke kakovosti, iz katerega boš kvačkal unikaten izdelek – obešanko za steno otroške sobe. Zastavico se kvačka v vrste. Izdelana bo merila 16 x 26 cm. 

Paket je lahko tudi domiselno darilo za nekoga, ki bo v svojem prostem času izdelal čudovito dobrodošlico za dojenčka in ustvaril prijazen ambient v otroški sobi.

Gosta petlja, verižna petlja, malo šivanja, nekaj spretnosti pri izdelavi cofa z resicami – in unikatna dekoracija sobe bo izdelana! 

V paketu je pripravljeno:

  • 25 g bele bombažne preje
  • 25 g zelene bombažne preje
  • 2 m roza bombažne preje          
  • 1 m sive bombažne preje
  • 1 bambusova palica

priloga: slovenska navodila za izdelavo

Za izdelavo potrebuješ kvačko št. 2.5.

Če želiš, lahko naročiš tudi set Kvačka. V njem najdeš poleg kvačke še vse drobne pripomočke, ki ti bodo pomagali, da se ustvarjanja kar takoj lotiš in v njem neznansko uživaš!

Zvezdica Sanjavka je del kolekcije (seta) Dobrodošel fantek, ki vsebuje še Fantkovo girlando, Dudo Zvezdo, Ropotuljico Slončka in Ninico Slončka. Naročiš jo posamično ali v setu 5-ih izdelkov.

Proizvajalec: Hardicraft

ŽELIM NAROČITI
Živjo!
crossmenu-circle