PONUDBANOVICEO NASPOGOSTA VPRAŠANJASTIK

Bryan Monkey / Opica Bojan

Cena:
24
Koda:
KHC-40IC057
Opis:

Bojan je simpatična mala opica - vsak se nasmeji, ko ga zagleda! Kar ne uganeš, kdo ti bo bolj všeč: Bojan ali pa njegova sestra Niki! Nakvačkaj tudi njo, da se bosta skupaj igrala!

Bryan Monkey / Opica Bojan je komplet za ročno delo – tehniko kvačkanja. Iz kakovostnega in lepega bombažnega materiala, ki je v paketu, boš kvačkal unikaten izdelek vrhunskega dizajna. Opica bo oblečena v lepa oblačilca. Ima tudi kapo, čeprav danes pozira brez nje! Igračka bo pralna in trpežna, zato bo lahko skakala vsepovsod in dolgo časa. Velikost igračke bo 22 cm. Da bi izdelal Bojana, potrebuješ že nekaj ročnih spretnosti - če si začetnik, se boš ob njem učil vztrajnosti in potrpežljivosti. A poglej, kako te opazuje - komaj čaka, da se ga lotiš!

Opica Bojan je domiselno darilo tudi za odraslega! Vsak se ga bo razveselil. Kadar pa Bojan spleza na šolsko torbo in gre zraven v šolo, je to najbolj zabaven šolski dan za vse!

Kvačkanje v krogu - to je tista čarovnija, po kateri bo Bojan priplezal k tebi. Gosta petlja, verižna petlja, malo šivanja, nekaj spretnosti pri sestavljanju – in igriva opica bo čudovit izdelek, ki ga bo vsak vesel.

V paketu je pripravljeno:

  • 50 g rjave bombažne preje     
  • 50 g krem bele bombažne preje         
  • 25 g modre bombažne preje  
  • varnostne oči 10 mm  
  • polnilo

priloga: slovenska navodila za izdelavo

Za izdelavo potrebuješ kvačko št. 2.5.

Če želiš, lahko naročiš tudi set Kvačka. V njem najdeš poleg kvačke še vse drobne pripomočke, ki ti bodo pomagali, da se ustvarjanja kar takoj lotiš in v njem neznansko uživaš!

Proizvajalec: Hardicraft

ŽELIM NAROČITI
Živjo!
crossmenu-circle