PONUDBANOVICEO NASPOGOSTA VPRAŠANJASTIK

Bunting Boy / Fantkova girlanda

Cena:
14
Koda:
KHC-40MB086
Opis:

Ta pravljično lepa girlanda bo v svojih nežnih barvah krasila njegov kotiček, ko bo fantek že z nami. Morda pa jo skvačkaš za Baby shower, če ga pripravljate?                                                                 

Bunting Boy / Fantkova girlanda je komplet za ročno delo – tehniko kvačkanja. V paketu je bombažni material lepih pastelnih barv, iz katerega boš kvačkal unikaten izdelek – okrasno girlando za steno otroške sobe. Girlanda bo  sestavljena iz 12 zastavic, ki se kvačkajo plosko. Nanizane bodo na kvačkano verižico, med njimi bodo okrasni cofi z resicami. Dolga bo 270 cm. 

Če zraven obesiš še zasanjano zastavico Zvezdica Sanjavka, se bo otrok v umirjenem okolju zazibal v najlepše sanje.

Paket naroči zase in le z malo spretnosti bo pod tvojo kvačko nastal čudovit okras dojenčkove sobe - lahko pa z njim domiselno obdariš koga, ki bi rad izdelal dobrodošlico za dojenčka. V vsak  otroški kotiček bo pričarala nežno in prijetno vzdušje, zato je lahko lepo darilo tudi za praznovanje otroškega rojstnega dneva.

Gosta petlja, verižna petlja, malo šivanja, nekaj spretnosti pri izdelavi cofa z resicami – in že bo girlanda krasila otroški kotiček! 

V paketu je pripravljeno:

  • 25 g bele bombažne preje
  • 25 g zelene bombažne preje
  • 25 g sive bombažne preje
  • 14 lesenih kroglic

priloga: slovenska navodila za izdelavo

Za izdelavo potrebuješ kvačko št. 2.5.

Če želiš, lahko naročiš tudi set Kvačka. V njem najdeš poleg kvačke še vse drobne pripomočke, ki ti bodo pomagali, da se ustvarjanja kar takoj lotiš in v njem neznansko uživaš!

Punčkina girlanda je del kolekcije (seta) Dobrodošel fantek, ki vsebuje še Zvezdico Sanjavko, Dudo Zvezdo, Ropotuljico Slončka in Ninico Slončka. Naročiš jo posamično ali v setu 5-ih izdelkov.

Proizvajalec: Hardicraft

ŽELIM NAROČITI
Živjo!
crossmenu-circle