PONUDBANOVICEO NASPOGOSTA VPRAŠANJASTIK

Daisy Mouse / Miška Deja

Cena:
24
Koda:
KHC-40IC051
Opis:

Miška Deja se odpravlja na plažo. Torbico in plavalne rokavčke je že pripravila, zdaj smukne le še po Miška Edija in že bosta plavala!

Daisy Mouse / Miška Deja je komplet za ročno delo – tehniko kvačkanja. Iz kakovostnega in lepega bombažnega materiala, ki je v paketu, boš kvačkal unikaten izdelek vrhunskega dizajna - simpatično miško, ki bo imela tudi kopalke, rokavčke in torbico. Igračka bo pralna in trpežna - Deja bo lahko šla tudi na plažo in se s tabo naučila plavanja! Velikost igračke bo 20 cm. Da bi izdelal Dejo, potrebuješ že nekaj ročnih spretnosti - če si začetnik, se boš ob njej učil vztrajnosti in potrpežljivosti. Potem bosta šla skupaj na morje!

Miška Deja je lahko simpatično darilo za otroka ali pa odraslega! Med počitnicami bo šla na morje, potem pa bo splezala na šolsko torbo in se igrala s sošolkami.

Kvačkanje v krogu - to je tista čarovnija, po kateri bo Deja priplezala k tebi. Gosta petlja, verižna petlja, malo šivanja, nekaj spretnosti pri sestavljanju – in zapeljiva miška bo čudovit izdelek, ki ga bo vsak vesel.

V paketu je pripravljeno:

  • 50 g sive bombažne preje       
  • 25 g svetlo roza bombažne preje       
  • 25 g temno roza bombažne preje      
  • varnostne oči 10 mm  
  • polnilo

priloga: slovenska navodila za izdelavo

Za izdelavo potrebuješ kvačko št. 2.5.

Če želiš, lahko naročiš tudi set Kvačka. V njem najdeš poleg kvačke še vse drobne pripomočke, ki ti bodo pomagali, da se ustvarjanja kar takoj lotiš in v njem neznansko uživaš!

Proizvajalec: Hardicraft

ŽELIM NAROČITI
Živjo!
crossmenu-circle