PONUDBANOVICEO NASPOGOSTA VPRAŠANJASTIK

Dirk Zebra / Zebra Darko

Cena:
25
Koda:
KHC-40CK002
Opis:

Ali veš, koliko črt ima zebra?

Darko je najbolj črtasta zebra med zebrami, njegove črte lahko šteješ ves čas kvačkanja! Zebra Darko ima dva prijatelja, z njim se rada družita tudi Žabec Vinko in Žirafa Jure.

Dirk Zebra / Zebra Darko je komplet za ročno delo – tehniko kvačkanja. Iz preje, ki je v paketu, boš kvačkal unikaten izdelek – zanimivo črtasto zebro. Velika bo 25 cm. Vsepovsod bo potovala, tudi v savano se bo lahko odpravila, saj bo trpežna in jo bo moč oprati! Za izdelavo je potrebno nekaj ročnih spretnosti - če si začetnik, bo zebra odličen izziv zate, da postaneš mojster kvačkanja!

S tem izdelkom lahko razveseliš vsakega otroka ali odraslega – je izvirno darilo za rojstni dan in še kake druge praznične priložnosti. Odlična izbira za obdarovanje prvošolčka, ki bo na poti v šolo poiskal tudi druge zebre na cesti!

Zebra Darko se rada druži tudi z odraslimi - lahko jo podariš tudi za opravljen vozniški izpit, ker obožuje vožnjo z avtomobilom!

Kvačkanje v krogu - to je tista čarovnija, po kateri bo Darko prikopitljal izpod kvačke. Gosta petlja, verižna petlja, malo šivanja, nekaj spretnosti pri sestavljanju – in črnobela zebra bo čudovit izdelek, ki ga bo vsak vesel!

V paketu je pripravljeno:

  • 50 g črne melirane preje                    
  • 50 g sive preje                          
  • varnostne oči 10 mm              
  • polnilo

priloga: slovenska navodila za izdelavo

Za izdelavo potrebuješ kvačko št. 3.

Če želiš, lahko naročiš tudi set Kvačka. V njem najdeš poleg kvačke še vse drobne pripomočke, ki ti bodo pomagali, da se ustvarjanja kar takoj lotiš in v njem neznansko uživaš!

Proizvajalec: Hardicraft

ŽELIM NAROČITI
Živjo!
crossmenu-circle