PONUDBANOVICEO NASPOGOSTA VPRAŠANJASTIK

Eddy Mouse / Mišek Edi

Cena:
24
Koda:
KHC-40IC052
Opis:

Mišek Edi se odpravlja na plažo. Rokavčke si je nadel in žogo je tudi že pripravil, zdaj smukne le še po Miško Dejo in že bosta plavala!

Eddy Mouse / Mišek Edi je komplet za ročno delo – tehniko kvačkanja. Iz kakovostnega in lepega bombažnega materiala, ki je v paketu, boš kvačkal unikaten izdelek vrhunskega dizajna. Ti se igraš s kvačko, Mišek Edi pa z žogo, ki mu jo boš izdelal! Igračka bo pralna in trpežna - Edi bo lahko šel tudi na plažo, saj mu boš oblekel kvačkane kopalke. Velikost igračke bo 20 cm. Da bi izdelal Edija, potrebuješ že nekaj ročnih spretnosti - če si začetnik, se boš ob njem učil vztrajnosti in potrpežljivosti. Potem se bosta lahko šla skupaj žogat!

Mišek Edi bo vesel, če ga boš podaril otroku ali pa odraslemu! Med počitnicami bo šel na morje, potem pa bo splezal na šolsko torbo in se pridružil otrokom v razredu.

Kvačkanje v krogu - to je tista čarovnija, po kateri bo Edi priplezal k tebi. Gosta petlja, verižna petlja, malo šivanja, nekaj spretnosti pri sestavljanju – in radovedna miška bo čudovit izdelek, ki ga bo vsak vesel.

V paketu je pripravljeno:

  • 50 g sive bombažne preje       
  • 25 g svetlo roza bombažne preje       
  • 25 g modre bombažne preje  
  • varnostne oči 10 mm  
  • polnilo

priloga: slovenska navodila za izdelavo

Za izdelavo potrebuješ kvačko št. 2.5.

Če želiš, lahko naročiš tudi set Kvačka. V njem najdeš poleg kvačke še vse drobne pripomočke, ki ti bodo pomagali, da se ustvarjanja kar takoj lotiš in v njem neznansko uživaš!

Proizvajalec: Hardicraft

ŽELIM NAROČITI
Živjo!
crossmenu-circle