IGRAČENOVICEO NASPOGOSTA VPRAŠANJAKONTAKT

Esther Mouse / Miška Ester

Cena:
25
Koda:
PHC-41CK20
Opis:

Miška, ki ni radovedna - ah, kje pa, take pa ni! Kar poglej Ester - se ti zdi, da le sedi? Ne ne, zdaj razmišlja, kam bo stekla v nove dogodivščine!

Esther Mouse / Miška Ester je komplet za ročno delo – tehniko pletenja. Iz kakovostne preje, ki je v paketu, boš pletel unikaten izdelek vrhunskega dizajna - radovedno miško z urnimi črtastimi nogami. Da bi igračko izdelal, ni potrebno, da si vrhunski mojster pletenja - miška bo kar zdrsnila izpod tvojih pletik, če si do zdaj vsaj malo vadil z njimi!

Miška Ester je skoraj edina miš, ki jo bo vsak rad imel doma. Zato se kar hitro odloči, da ne bo ušla kam drugam - spleti jo in vmes se lahko domisliš, komu jo boš podaril.

Desna petlja, leva petlja, na koncu pa še iglo v roke in malo šivanja – in že bo nekaj lepega smuknilo izpod pletilk - ja, to je bila gotovo Ester!

V paketu je pripravljeno:

  • 50 g sive preje
  • 50 g roza preje         
  • varnostne oči 10 mm
  • polnilo

priloga: slovenska navodila za izdelavo

Za izdelavo potrebuješ pletilke št. 3.

Če želiš, lahko naročiš tudi set Pletilka. V njem najdeš poleg pletilk še vse drobne pripomočke, ki ti bodo pomagali, da se ustvarjanja kar takoj lotiš in v njem neznansko uživaš!

Miška Ester najraje teka naokrog - najlepši dan je tisti, ko se lovi z Opico Malindo in zraven skače še Žabec Tinus. Kaj pa, če bi napletel še njiju?

Proizvajalec: Hardicraft

ŽELIM NAROČITI
Živjo!
crossmenu-circle