IGRAČENOVICEO NASPOGOSTA VPRAŠANJAKONTAKT

George Giraffe / Žirafa Jure

Cena:
25
Koda:
KHC-40CK028
Opis:

Kdo je največji? Žirafa seveda in Jure je res velika žirafa! Všeč so mu pike, zato rad sliši, da njegovim lisam rečeš kar tako: pike! Če bi bile pike črte, potem bi bil Jure Zebra, tako pa to ni. Zebra je Darko, ki je poleg Žabca Vinka njegov dober prijatelj.

Ko bo Jure zrasel izpod tvoje kvačke, bo velik 30 cm. 

George Giraffe / Žirafa Jure je komplet za ročno delo – tehniko kvačkanja. Iz kakovostnega materiala, ki je v paketu, boš kvačkal unikaten izdelek vrhunskega dizajna – lepo rumeno žirafo. Vsepovsod bo potovala - tudi v savano, če se boš tja odpravil z njo. Ko se vrne domov, se bo okopala in bo spet čista. Tako kot Juri Muri, ko se je vrnil iz Afrike! Vsak jo bo takoj opazil in pohvalil.

Kvačkanje v krogu - to je tista čarovnija, po kateri bo dolgovrati Jure prilezel izpod kvačke. Gosta petlja, verižna petlja, malo šivanja, nekaj spretnosti pri sestavljanju – in rumena pikasta žirafa bo simpatičen lep izdelek, ki ga bo vsak vesel!

Jure prihaja iz kvačkane kolekcije igračk, v katero sodita tudi Žabec Vinko in Zebra Darko.

V paketu je pripravljeno:

  • 50 g rjave preje                       
  • 50 g rumene preje
  • varnostne oči 6 mm           
  • polnilo

priloga: slovenska navodila za izdelavo

Za izdelavo potrebuješ kvačko št. 3.

Če želiš, lahko naročiš tudi set Kvačka. V njem najdeš poleg kvačke še vse drobne pripomočke, ki ti bodo pomagali, da se ustvarjanja kar takoj lotiš in v njem neznansko uživaš!

Proizvajalec: Hardicraft

ŽELIM NAROČITI
Živjo!
crossmenu-circle