IGRAČENOVICEO NASPOGOSTA VPRAŠANJAKONTAKT

Lente Donkey / Osliček Lenart           

Cena:
24
Koda:
PHC-41MB24
Opis:

Majhen, ljubek in prijazen - tak je Osliček Lenart. Gotovo komaj čakaš, da ga spoznaš! Malo je tudi sramežljiv ... čeprav mu godi, da ti je všeč!

Lente Donkey / Osliček Lenart je komplet za ročno delo – tehniko pletenja. Iz kakovostne preje, ki je v paketu, boš pletel unikaten izdelek vrhunskega dizajna - ljubkega oslička, v katerega se vsak zaljubi. Osliček Lenart je v resnici velik osvajalec, ne moreš si pomagati, ob njem se boš vedno raznežil.

Komu pa je osliček lahko všeč? Le komu ni, tako nežen in lep? Ko ga boš pletel, ga bodo vsi s hrepenenjem pričakovali. Morda pa se odločiš in podariš kar paket - veliko veselje je vzeti pod pletilke tako ljubko bitje kot je Lenart!

Majhni in veliki - vsi bi bili radi oslički, če le bi bili tako simpatični kot je Osliček Lenart!

Desna petlja, leva petlja, na koncu pa še iglo v roke in malo šivanja – in že lahko povabiš na obisk vse, ki so se ga veselili že v času pletenja!

V paketu je pripravljeno:

  • 50 g sive preje
  • 50 g kremno bele preje          
  • 2 m črne preje
  • varnostne oči 10 mm
  • polnilo

priloga: slovenska navodila za izdelavo

Za izdelavo potrebuješ pletilke št. 2.5.

Če želiš, lahko naročiš tudi set Pletilka. V njem najdeš poleg pletilk še vse drobne pripomočke, ki ti bodo pomagali, da se ustvarjanja kar takoj lotiš in v njem neznansko uživaš!

Proizvajalec: Hardicraft

ŽELIM NAROČITI
Živjo!
crossmenu-circle