IGRAČENOVICEO NASPOGOSTA VPRAŠANJAKONTAKT

Malinda Monkey / Opica Malinda

Cena:
25
Koda:
PHC-41CK23
Opis:

Malinda je tvoja simpatija na prvi pogled - ne moreš mimo nje, ne da bi se lotil pletenja in jo izdelal tudi ti. Tako lepa je, da si lepše ne moreš predstavljati!   

Malinda Monkey / Opica Malinda je komplet za ročno delo – tehniko pletenja. Iz kakovostne rjave preje, ki je v paketu, boš pletel unikaten izdelek vrhunskega dizajna - nagajivo spretno opico z dolgimi črtastimi nogami. Opice ni težko izdelati - če si se že srečal s pletenjem, bo prav hitro skočila izpod tvojih pletilk. Ko bo izdelana, bo velika 37 cm.

Gotovo si tudi ti že sanjal o tem, da bi imel doma pravo opico! Zdaj se ti bo želja lahko hitro izpolni, kar hitro se loti dela! Nanjo se boš tako navezal, da je ne boš hotel podariti, čeprav bi bil tako izvirnega in lepega darila prav vsak vesel!

Desna petlja, leva petlja, na koncu pa še iglo v roke in malo šivanja – pa bo nagajiva Malinda hitro priskakljala in osvojila vsakega, ki jo bo zagledal.

V paketu je pripravljeno:

  • 50 g rjave preje           
  • 50 g svetlo rjave preje
  • varnostne oči 10 mm
  • polnilo

priloga: slovenska navodila za izdelavo

Za izdelavo potrebuješ pletilke št. 3.

Če želiš, lahko naročiš tudi set Pletilka. V njem najdeš poleg pletilk še vse drobne pripomočke, ki ti bodo pomagali, da se ustvarjanja kar takoj lotiš in v njem neznansko uživaš!

Malinda je zelo družabna opica - najraje se druži z Miško Ester in tudi Žabec Tinus je njen dober prijatelj. Poišči in napleti kar oba, da ji ne bo dolgčas!

Proizvajalec: Hardicraft

ŽELIM NAROČITI
Živjo!
crossmenu-circle