PONUDBANOVICEO NASPOGOSTA VPRAŠANJASTIK

Nikki Monkey / Opica Niki

Cena:
24
Koda:
KHC-40IC056
Opis:

Niki je ljubka mala opica, vsi jo obožujejo. Tudi ti se verjetno težko odločiš, kdo je lepši: Niki ali njen brat Bojan? Najbolje, da nakvačkaš kar oba!

Niki Monkey / Opica Niki je komplet za ročno delo – tehniko kvačkanja. Iz kakovostnega in lepega bombažnega materiala pastelnih barv, ki je v paketu, boš kvačkal unikaten izdelek vrhunskega dizajna. Niki bo oblečena v lepa oblačilca. Igračka bo pralna in trpežna, zato bo lahko skakala vsepovsod in dolgo časa. Velikost igračke bo 22 cm. Da bi izdelal Niki, potrebuješ že nekaj ročnih spretnosti - če si začetnik, se boš ob njej učil vztrajnosti in potrpežljivosti. A poglej, kako te opazuje - komaj čaka, da se bo zasmejala izpod tvoje kvačke!

Opica Niki je lepo darilo za vsakogar! Če pa bo splezala na šolsko torbo in šla zraven v šolo, bodo vsi hoteli biti njeni sošolci!

Kvačkanje v krogu - to je tista čarovnija, po kateri bo Niki priplezala k tebi. Gosta petlja, verižna petlja, malo šivanja, nekaj spretnosti pri sestavljanju – in igriva opica Niki bo čudovit izdelek, ki ga bo vsak vesel.

V paketu je pripravljeno:

  • 50 g svetlo rjave bombažne preje      
  • 50 g krem bele bombažne preje         
  • 25 g rumene bombažne preje
  • varnostne oči 10 mm  
  • polnilo

priloga: slovenska navodila za izdelavo

Za izdelavo potrebuješ kvačko št. 2.5.

Če želiš, lahko naročiš tudi set Kvačka. V njem najdeš poleg kvačke še vse drobne pripomočke, ki ti bodo pomagali, da se ustvarjanja kar takoj lotiš in v njem neznansko uživaš!

Proizvajalec: Hardicraft

ŽELIM NAROČITI
Živjo!
crossmenu-circle