PONUDBANOVICEO NASPOGOSTA VPRAŠANJASTIK

Puppy Brix / Psička Brina

Cena:
24
Koda:
KHC-40CK061
Opis:

Če so ti pasji mladički blizu, potem je Brina pes, ki ga moraš narediti. V istem leglu te čaka tudi Kuža Fredo in oba bi rada, da ju posvojiš! 

Puppy Brix / Psička Brina je komplet za ročno delo – tehniko kvačkanja. Iz kakovostne in lepe bombažnega preje, ki je v paketu, boš kvačkal unikaten izdelek vrhunskega dizajna - ljubkega pasjega mladička. Psička Brina bo prvi pasji prijatelj majhnemu otroku in njena zasluga bo, da bo vzljubil vse pasje nagajivce, ki radostno skakljajo okrog njega, kadar ga vabijo k svoji igri. Igračka bo pralna in trpežna - ko bosta prišla s sprehoda, jo boste lahko včasih tudi skopali! Brina bo merila 20 cm - toliko kot živ pasji mladiček! Za izdelavo potrebuješ že nekaj ročnih spretnosti - če si začetnik, se boš ob njej učil vztrajnosti in potrpežljivosti. Potem bosta šla skupaj na igrišče - morda pa bo tam tudi Kuža Fredo?

Psička Brina je lahko ljubko darilo za otroka ali pa odraslega! Ko boste doma, se bo z vami igrala, ko pa se odpravite na potep, bo šla zraven tudi ona!

Kvačkanje v krogu - to je tista čarovnija, po kateri bo Brina pritekla k tebi. Gosta petlja, verižna petlja, malo šivanja, nekaj spretnosti pri sestavljanju – in nežni pasji mladiček bo čudovita igračka, ki je bo vsak vesel.

V paketu je pripravljeno:

  • 50 g krem bele bombažne preje                     
  • 50 g sive bombažne preje                   
  • varnostne oči 10 mm 
  • polnilo

priloga: slovenska navodila za izdelavo

Za izdelavo potrebuješ kvačko št. 2.5.

Če želiš, lahko naročiš tudi set Kvačka. V njem najdeš poleg kvačke še vse drobne pripomočke, ki ti bodo pomagali, da se ustvarjanja kar takoj lotiš in v njem neznansko uživaš!

Proizvajalec: Hardicraft

ŽELIM NAROČITI
Živjo!
crossmenu-circle