PONUDBANOVICEO NASPOGOSTA VPRAŠANJASTIK

Puppy Fiep / Kuža Fredo

Cena:
24
Koda:
KHC-40CK062
Opis:

Brina ali Fredo - kateri pasji mladič bi raje bil tvoj? Najbolje, da se odločiš kar za oba!

Puppy Fiep / Kuža Fredo je komplet za ročno delo – tehniko kvačkanja. Iz kakovostne rjave bombažnega preje, ki je v paketu, boš kvačkal unikaten izdelek vrhunskega dizajna - ljubkega pasjega mladička. Kuža Fredo bo prvi pasji prijatelj majhnemu otroku in po njegovi zaslugi bo otrok postal pravi pasji poznavalec, saj bo vsakega kužka primerjal s svojim. Igračka bo pralna in trpežna - ko bosta prišla z igrišča, jo boste lahko včasih tudi skopali! Fredo bo meril 20 cm - toliko kot živ pasji mladiček! Za izdelavo potrebuješ že nekaj ročnih spretnosti - če si začetnik, se boš ob njem učil vztrajnosti in potrpežljivosti. Potem bosta šla skupaj na potep.

Kuža Fredo je lahko domiselno darilo za otroka ali pa odraslega! Morda z njim napoveste prihod pravega pasjega mladička - to bo pa res veselo! Fredo bo pogumen čuvaj, če bo imel družbo, pa bo pogumen še bolj! Kaj pa, če mu prikvačkaš še Psičko Brino, da ne bo osamljen, kadar te ne bo doma?

Kvačkanje v krogu - to je tista čarovnija, po kateri bo Fredo prilajal k tebi. Gosta petlja, verižna petlja, malo šivanja, nekaj spretnosti pri sestavljanju – in nagajivi pasji mladiček bo čudovita igračka, ki je bo vsak vesel.

V paketu je pripravljeno:

  • 50 g svetlo rjave bombažne preje                  
  • 50 g temno rjave bombažne preje                 
  • varnostne oči 10 mm
  • polnilo

priloga: slovenska navodila za izdelavo

Za izdelavo potrebuješ kvačko št. 2.5.

Če želiš, lahko naročiš tudi set Kvačka. V njem najdeš poleg kvačke še vse drobne pripomočke, ki ti bodo pomagali, da se ustvarjanja kar takoj lotiš in v njem neznansko uživaš!

Proizvajalec: Hardicraft

ŽELIM NAROČITI
Živjo!
crossmenu-circle