IGRAČENOVICEO NASPOGOSTA VPRAŠANJAKONTAKT

Bobbi Bear / Medvedek Bobi

Cena:
21
Koda:
KHC-40MB031
Opis:

Kako lep mali medvedek - prav tak kot so bili medvedki nekoč, ko so bile naše mame majhne! Lahko ga nakvačkaš zase ali pa za koga, ki ti veliko pomeni! Bobi je prava mala klasika med medvedki. Rad bi ti bil res všeč, zato se bo polepšal z modnim dodatkom - rdečim šalom!  

Bobbi Bear / Medvedek Bobbi je komplet za ročno delo – tehniko kvačkanja. Iz bombažnega materiala, ki je v paketu, boš kvačkal unikaten izdelek – majhnega mehkega medvedka, ki ga mora imeti prav vsak otrok. Igračka bo pralna in trpežna, otrok jo bo lahko ves čas nosil s seboj. Medvedek bo velik 20 cm, izdelan bo iz kakovostne bombažne preje. Za izdelavo je potrebno nekaj ročnih spretnosti, začetniki bodo vložili vanj malo več truda in vztrajnosti.

S tem medvedkom lahko obdariš tudi odraslega – je domiselno darilo za rojstni dan ali kake druge praznične priložnosti.

Gosta petlja, verižna petlja, malo šivanja, nekaj spretnosti pri sestavljanju – in nastal bo čudovit medvedek, ki ga bo vsak obdarovanec vesel.

V paketu je pripravljeno:

  • 50 g rjave melirane bombažne preje  
  • 10 g rdeče bombažne preje    
  • 1 m črne bombažne preje      
  • varnostne oči 6 mm
  • polnilo

priloga: slovenska navodila za izdelavo

Za izdelavo potrebuješ kvačko št. 3.

Če želiš, lahko naročiš tudi set Kvačka. V njem najdeš poleg kvačke še vse drobne pripomočke, ki ti bodo pomagali, da se ustvarjanja kar takoj lotiš in v njem neznansko uživaš!

Proizvajalec: Hardicraft

ŽELIM NAROČITI
Živjo!
crossmenu-circle