IGRAČENOVICEO NASPOGOSTA VPRAŠANJAKONTAKT

Lore Lamb / Ovčka Lora          

Cena:
24
Koda:
PHC-41MB25
Opis:

Vzdih občudovanja in ganjenosti - gotovo se bo zgodil tudi tebi, ko jo zagledaš! Ovčka Lora je tako ljubka in nežna, da si jo takoj želiš vzeti v naročje!

Lore Lamb / Ovčka Lora je komplet za ročno delo – tehniko pletenja. Iz kakovostne preje pastelnih barv, ki je v paketu, boš pletel unikaten izdelek vrhunskega dizajna - nežno ovčko, ob kateri bodo vsi ganjeni in navdušeni.

Ovčka Lora je gotovo živalica, ki jo bo posvojil vsak otrok. Od nje se ne bo ločil, tako je mehka in se kar vabi v naročje. Da bo ostala lepa in mehka, jo bo potrebno kdaj tudi oprati - brez skrbi, z nežno nego se lahko tudi to naredi!

Ni potrebno biti velemojster pletenja, da Loro lahko povabiš pod svoje pletilke. Tako prijazno kot je videti, bo tudi zlezla izpod tvojih prstov.

Desna petlja, desna petlja, desna petlja - ah, pa še nekaj levih petelj, zdaj pa še iglo v roke in malo šivanja – in mehka ljubka ovčka je že pokukala na svet!

V paketu je pripravljeno:

  • 50 g rjave melirane preje        
  • 50 g kremno bele preje
  • varnostne oči 10 mm
  • polnilo

priloga: slovenska navodila za izdelavo

Za izdelavo potrebuješ pletilke št. 2.5.

Če želiš, lahko naročiš tudi set Pletilka. V njem najdeš poleg pletilk še vse drobne pripomočke, ki ti bodo pomagali, da se ustvarjanja kar takoj lotiš in v njem neznansko uživaš!

Proizvajalec: Hardicraft

ŽELIM NAROČITI
Živjo!
crossmenu-circle